Design ve veřejném prostoru: Městské zemědělství

Design ve veřejném prostoru: Městské zemědělství

Přijměte pozvání na konferenci a výstavu “Design ve veřejném prostoru: MĚSTSKÉ ZEMĚDĚLSTVÍ” na Zámku Těšín v Polsku. Tato událost se zaměřuje na agrourbanismus, potravinovou suverenitu a udržitelné městské zemědělství. Na výstavě uvidíte inspirativní projekty z celého světa, včetně komunitních zahrad a městských farem, které přinášejí pozitivní změny. Společně se projdeme regenerativním zemědělstvím a moderními technologiemi v rámci Future Farming. Tato událost je ideálním místem pro všechny zájemce o udržitelnost a městské inovace, nabídne odborné diskuze a inspiraci pro lepší budoucnost.

Agrourbanismus

Mluvit se bude o potravinové suverenitě, zelené adaptaci měst na změnu klimatu a udržitelném pěstování potravin ve městech.

Projekty z celého světa

Na výstavě budou představeny projekty a aktivity z Polska a celého světa, které již nyní vytvářejí vizi lepší budoucnosti. To zahrnuje městské regenerativní zemědělství, obnovu biodiverzity a snahu o zlepšení životních podmínek pro lidi a zvířata.

Komunitní zahrady a městské farmy

Na výstavě budou k vidění inspirativní projekty a aktivity, které se snaží o zapojení a rozvoj komunit. Městské farmy pěstují potraviny lokálně a udržitelně, což pomáhá omezit emise CO2 a skleníkových plynů.

Cesta kolem světa

Výstava nás zavede na cestu kolem světa, abychom mohli sledovat projekty, které přinášejí pozitivní změny a naději právě nyní. Můžete očekávat fascinující pohled na regenerativní zemědělství, budování potravinové soběstačnosti a obnovu biodiverzity.

Future Farming a VR technologie

Máme tu čest vám oznámit, že Future Farming se svojí VR technologií a expozicí technologií pro moderní zemědělství bude jedním z účastníků této události. Prostřednictvím textového a obrazového materiálu budeme prezentovat technologie moderního zemědělství, které plánujeme přinést i do Polska.

Kdy a kde:

  • Konference: 26. října 2023 v 10 hodin, budova B (naproti budově Turistické informace Těšínského zámku v Polsku), první patro
  • Vernisáž výstavy: 26. října v 16:00 hodin, budova A (Orangerie), Zámek Těšín, Polsko.
  • Výstava: od 26. října do 3. prosince 2023.

Zajímáte se o budoucnost zemědělství, udržitelnost a městské inovace? Tato událost je pro vás! Konference bude místem pro odborné diskuze a výměnu nápadů, zatímco výstava vám ukáže inspirativní projekty a aktivity, které již nyní pracují na vizi lepší budoucnosti.

Více informací najdete na webu: https://www.zamekcieszyn.pl/pl/artykul/urban-farming—rolnictwo-przenosi-sie-do-miast–1360

Sdílet článek

Líbí se vám článek? Nepropásněte další

Přihlaste se do občasníku naší aquaponické redakce.

    Odesláním souhlasíte se zásadami ochrany osobních údajů.

    Future Farming v médiích

    Myslete globálně, jednejte lokálně

    Zapojte se do komunity moderního zemědělství 21. století. Přispět k lepší budoucnosti naši země můžete i vy. Je to snadné.