Přednáška o udržitelných technologiích pro moderní zemědělství

Přednáška o udržitelných technologiích pro moderní zemědělství

Přednášku s následnou diskusí na téma Udržitelné technologie pro moderní zemědělství povede Karel Janoš, marketingový manažer společnosti Future Farming, na 51. Symposiu o nových směrech výroby a hodnocení potravin. Záštitu poskytuje VŠCHT.

Zveme vás na přednášku s následnou diskusí o udržitelných technologií pro moderní zemědělství 4.0.

Nadcházející 51. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin bude mít tu čest hostit jednoho z předních komunikátorů o udržitelných technologiích v moderním zemědělství. Karel Janoš, marketingový manažer společnosti Future Farming, bude mít výsadu přednést přednášku na téma “Udržitelné technologie pro moderní zemědělství” a následně se zapojí do diskuze s účastníky. 

Karel Janoš je v oboru uznávaným expertem, který se zaměřuje na komunikaci o pokročilé aquaponii, hydroponii a recirkulačních chovech ryb (RAS), jejich přínosech, udržitelnosti a efektivitě. Jeho prezentace nabídne náhled do budoucnosti moderního zemědělství 4.0 a představí technologické inovace, které mohou zlepšit produktivitu a snížit negativní dopady na životní prostředí.

Symposium se koná pod záštitou VŠCHT ve Skalském Dvoře u Bystřice nad Pernštejnem ve dnech 22. – 24. 5. 2023 a je skvělou příležitostí pro všechny zájemce o moderní zemědělství, kteří chtějí sledovat aktuální trendy a objevit nové možnosti pro udržitelné a efektivní postupy v tomto odvětví.

Pokud se zajímáte o budoucnost zemědělství a chcete se dozvědět více o udržitelných technologiích, neváhejte se zúčastnit této odborné přednášky s následnou diskusí. Získáte cenné poznatky od odborníka v oboru a budete mít příležitost seznámit se s dalšími profesionály v oboru.

Těšíme se na viděnou.

Sdílet článek

Líbí se vám článek? Nepropásněte další

Přihlaste se do občasníku naší aquaponické redakce.

    Odesláním souhlasíte se zásadami ochrany osobních údajů.

    Future Farming v médiích

    Myslete globálně, jednejte lokálně

    Zapojte se do komunity moderního zemědělství 21. století. Přispět k lepší budoucnosti naši země můžete i vy. Je to snadné.