Přípravy na světový veletrh GreenTech Amsterdam míří do finále

Přípravy na světový veletrh GreenTech Amsterdam míří do finále

Na světovém veletrhu v Amsterdamu budeme prezentovat pokročilé technologie moderního vertikálního i horizontálního zemědělství. Tento moderní přístup k pěstování rostlin je klíčovým řešením pro zajištění potravin v rychle rostoucích městských oblastech. Podívejte se, jak probíhají závěrečné přípravy Future Farming na světový veletrh GreenTech v Amsterdamu.

Aktuálně se nacházíme na veletrhu GreenTech v Amsterdamu, kde stavíme náš prezentační stánek. Přípravy vrcholí – máme poslední den na doladění všech detailů. Na veletrhu se naše společnost představí pod vedením jednatele Michala Fojtíka a aktivně se ho zúčastní také oddělení Development, obchodní, marketingový a produkční tým. 

Tým Development pracuje na instalaci všech technologií moderního zemědělství, které chceme představit návštěvníkům veletrhu. Ti navíc mohou navštívit naši aquaponickou farmu v Kalech pomocí virtuální prohlídky. Tým Development se také zabývá optimalizací softwarových řešení pro veletrh, aby zákazníci měli příjemný zážitek při procházení našeho stánku.

Obchodní tým se zaměřuje na vytvoření silného obchodního poselství a strategie pro veletrh. Analyzují se cílové skupiny, studují se konkurenti a vyvíjí se efektivní prezentace pro potenciální zákazníky. Tým také koordinuje jednání s klíčovými partnery a plánuje konkrétní akce a nabídky, které přilákají zájem zákazníků.

Marketingový tým se stará o propagaci veletrhu, vychystává připravené reklamní materiály a vizitky, instaluje atraktivní vizuální prvky pro stánek a spolupracuje s týmem Development na koordinaci technických a designových požadavků.

Produkční tým je zodpovědný za fyzickou stavbu a organizaci stánku na veletrhu. Koordinuje montáž stánku, sjednocuje design stánku s potřebami prezentace, doplňuje se vybavení. Úkolem produkčního týmu je také pořízení foto/video dokumentace z veletrhu.

Vše probíhá v plném nasazení a s nadšením. Věříme, že díky pečlivému plánování a skvělé koordinaci všech zúčastněných týmů bude náš prezentační stánek dokonale připraven na veletrh a bude sloužit jako efektivní nástroj pro získávání nových zákazníků a prezentaci našich produktů a služeb.

Těšíme se na odborné diskuze, sdílení znalostí a zkušeností s návštěvníky našeho stánku č. 05.412 ve dnech 13. – 15. června 2023.

Sdílet článek

Líbí se vám článek? Nepropásněte další

Přihlaste se do občasníku naší aquaponické redakce.

    Odesláním souhlasíte se zásadami ochrany osobních údajů.

    Future Farming v médiích

    Myslete globálně, jednejte lokálně

    Zapojte se do komunity moderního zemědělství 21. století. Přispět k lepší budoucnosti naši země můžete i vy. Je to snadné.