Získali jsme ocenění v soutěži Chytrá města 2022

Získali jsme ocenění v soutěži Chytrá města 2022

Soutěž Chytrá města je každoročně pořádána nevládní neziskovou organizací Smart City Innovations Institut za významné podpory Ministerstva pro místní rozvoj ČR. V soutěži se hodnotí a podporují realizace konkrétních projektů a dlouhodobých strategií v rámci problematiky chytrých měst (Smart City). Soutěž je určena pro města, obce a kraje, ale také pro dodavatele chytrých řešení, kteří se chtějí zapojit do sdílení dobré praxe při využívání postupů a trendů při dlouhodobě budované koncepci Smart City.

Soutěž Chytrá města je každoročně pořádána nevládní neziskovou organizací Smart City Innovations Institut za významné podpory Ministerstva pro místní rozvoj ČR. V soutěži se identifikují, hodnotí a podporují realizace konkrétních projektů a dlouhodobých strategií v rámci problematiky chytrých měst (Smart City). Soutěž je určena pro města, obce a kraje, ale také pro dodavatele chytrých řešení, kteří se chtějí zapojit do sdílení dobré praxe při využívání postupů a trendů při dlouhodobě budované koncepci Smart City. 

Jako každý rok, tak i letos v prosinci proběhlo vyhlášení cen soutěže Chytrá města 2022. Oceněny byly projekty a řešení celkem v 9 kategoriích a dalších 5 projektů získalo zvláštní cenu odborné poroty. Porota hodnotila celkem čtyři kritéria: proveditelnost, udržitelnost, úsporuinformovanost.

Future Farming získal ocenění za přínos v oblasti ekologického získávání potravin a sice za jedinečný aquaponický systém A-shape pro potravinovou soběstačnost komunit ve městech. 

Časopis Svět průmyslu jako mediální partner dostal možnost předat jednu z letošních cen. Více si můžete přečíst v článku Vyhlášení cen soutěže Chytrá města, ve kterém je zmínka o naší společnosti. 

Ocenění od Smart City je pro nás potvrzením toho, že kráčíme po té správné cestě k udržitelnější a lepší budoucnosti nás všech.

Sdílet článek

Líbí se vám článek? Nepropásněte další

Přihlaste se do občasníku naší aquaponické redakce.

    Odesláním souhlasíte se zásadami ochrany osobních údajů.

    Future Farming v médiích

    Myslete globálně, jednejte lokálně

    Zapojte se do komunity moderního zemědělství 21. století. Přispět k lepší budoucnosti naši země můžete i vy. Je to snadné.